top of page

Hidrotermika sistemi në territorin e Republikës së Maqedonisë veprimtarinë e saj e zhvillon nga viti 1997. Me sukses të madh i përfaqësojmë dhe distribuojmë brendet e kualitetit të lartë të prodhuesve të njohur Italian dhe Gjerman në lëminë e ngrohjes qendrore, ujësjellësit, klimatizimit si dhe të pajisjeve të tjera instaluese.

Bashkëpuntorët
Austroflex Rohr Isoliersysteme GmbH
Austria Email
Ecotermal
Oventrop
Comisa
Wilo
Faral
Viega
itap
eurotermo
IVR
Cewal
Chudej
Paini
Caleido
Sabiana
Prandelli
Elbi
Bonomimi
Oter
TeSa
ItalTecnica
Haco
bottom of page