wilo-web
oventrop-vewb
caleido-web
arena-web
advantixviegaprzekroj
05 Banner Eurokono

Xидротермика системи во територијата на Pепублика Mакедонија својата дејност ја врши од 1997 година. Cо голем успех ги преставуваме и дистрибуираме брендовите од висок квалитет на  најпознатите Италијански и Германски производители,во областа на греењето,водоводот,климатизацијата и другата опрема за инсталација.

Соработници
Comisa
Wilo
Faral
Viega
itap
Oventrop
eurotermo
GeneralFittings
IVR
Cewal
Chudej
Paini
Caleido
Sabiana
Prandelli
Elbi
Bonomimi
Oter
TeSa
ItalTecnica
Haco

Tel.   : +389 42 215 594

Mob. : +389 71 902 858

Email: hidrotermika@t.mk
        info.hidrotermikasistemi@gmail.com

  • Facebook Social Icon

facebook.com/Hidrotermika