Ако имате било какви прашања или би сакале повеќе информации, нашите советници ќе бидат среќни да помогнеме.

Адреса: Индустриска зона ,Илинденска бб
Северна Македонија


Тел / факс: +389 42 215 594

Мобилен: +389 71 902 858

E-маил: hidrotermika@t.mk

           info.hidrotermikasistemi@gmail.com

Работно време:
Понеделник-сабота: 8:00 - 17:00
Недела: Затворено

Контактирајте не
 

Tel.   : +389 42 215 594

Mob. : +389 71 902 858

Email: hidrotermika@t.mk
        info.hidrotermikasistemi@gmail.com

  • Facebook Social Icon

facebook.com/Hidrotermika