Rreth Hidrotermika-Sistemi

 

Hidrotermika-Sistemi në teritorin e Republikës së Maqedonisë veprimtarinë e saj e zhvillon nga viti 1997. Me sukses të madh i përfaqësojmë dhe distribuojmë brendet e kualitetit të lartë të prodhuesve të njohur Italian dhe Gjerman, në lëminë e ngrohjes qendrore, ujësjellësit, klimatizimiz si dhe të pajisjeve të tjera instaluese.

 

Tel.   : +389 42 215 594

Mob. : +389 71 902 858

Email: hidrotermika@t.mk
        info.hidrotermikasistemi@gmail.com

  • Facebook Social Icon

facebook.com/Hidrotermika