top of page

ЛИДЕРИ ВО КВАЛИТЕТ
 

Arrow Down
ABOUT
Warming Feet

ЗА НАС

Од 1997 година Хидротермика Системи работи во Република Северна Македонија. Со извонреден успех претставуваме и дистрибуираме висококвалитетни производи од најпознатите германски и италијански брендови во областа на греење, водоснабдување, климатизација и друга сродна опрема.

PRTNERS

ПАРТНЕРИ

CATALOG

КАТАЛОГ

CONTACT

КОНТАКТ

Прашања

For any inquiries, questions or commendations, please call: +389 71 902 858 or fill out the following form

Контакт

Ви благодариме за пораката!

Главна канцеларија

Индустриска зона, Илинденска бб

Северна Македонија

 

hidrotermika@t.mk

info.hidrotermikasistemi@gmail.com

Tel/Fax: +389 42 215 594

Cell: +389 71 902 858

bottom of page